Anket

En iyi Online Anime Sitesi Yerli

TurkAnime.net
 3 (75%)
Cizgitv.org
 0 (0%)
Animeizle.net
 1 (25%)
Cizgiport.com
 0 (0%)
Animeways.com
 0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 4

Gönderen Konu: En iyi Türkçe Online Anime Siteleri  (Okunma sayısı 1258 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kroco

• Newbie
  • *
En iyi Türkçe Online Anime Siteleri
« : Ocak 15, 2010, 11:10:14 ÖÖ »
En Beğendiğiniz Türkçe online anime izleme sitesi hangisi?
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2010, 05:54:06 ÖS Gönderen: zakuro »

animanga

En iyi Türkçe Online Anime Siteleri
« : Ocak 15, 2010, 11:10:14 ÖÖ »

Çevrimdışı Qpax

• Sr. Member
    • My Homepage
Ynt: En iyi Online Anime Siteleri
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2010, 12:41:49 ÖS »
Torrent ve irc kullanan bir insan için online anime sitesi diye bir şey yoktur. 7 yıllık anime hayatım boyunca hiç bir online anime sitesine giripte ne anime izledim ne de online manga sitelerinden manga okudum. AGT'nin forumları kapandığından beri de takıldığım Türkçe forum sayısı bir o kadar da az. Çünkü kaliteli bir topluluk özellikle "tehe bende şu kadar terabayt animu var, zarrt zurt anime rox, ben çok tatlı bir narutard'ım" diyen ve aynı mesaj döngüsü içinde kendisini yenileyen topluklardan da nefret ediyorum. İsmini hak eden ve görevini doğru düzgün yerine getiren belirli sayıda site var. Ama tek üzüldüğüm şey animesuki gibi bir topluluğun Türkiye sınırları içersinde var olamayacağıdır.
edit büdüt: yeni kalkmışken, uyku sersemi ve kafası iyi iken foruma mesaj atmak.

animanga

« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2010, 12:41:49 ÖS »

Çevrimdışı zakuro

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Nani wo neratte tsukiaunda?
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2010, 07:15:13 ÖS »
Bunca yıllık animeciyim, 10 terabyte animem var, narutardım ve hiç irc kullanmam gerekmedi. Torrent ve news kullanan biri için irc diye bir şey yoktur.

Üstteki flame'im bir yana, ben de bir türlü online şeylere ısınamadım. Eral manga okuyorum diyo online, nasıl yapıyo aklım almıyor. (Bu arada Cromartie'nin mangası çok iyi, Love Monster'da iyiydi ama kötü sonlandırmışlar bence haberiniz olsun) Sanırım bunlar hdd sıkıntısı, bandwidth kotası ve genel tembellikle ilgili bir durum.

Üstteki sitelerin hiç birine daha önce girmemiştim, şöyle bir bakınca turkanime.net daha hoşuma gitti. Netekim basit bir dizaynı var, her şey ortada bariz bir reklam yığınlığı yok.  Ama yine de online anime bana ters geliyor ^"^

(click to show/hide)

何を狙って付き合うんだ

Çevrimdışı Eral

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2010, 07:33:03 ÖS »
Üstteki flame'im bir yana, ben de bir türlü online şeylere ısınamadım. Eral manga okuyorum diyo online, nasıl yapıyo aklım almıyor. (Bu arada Cromartie'nin mangası çok iyi, Love Monster'da iyiydi ama kötü sonlandırmışlar bence haberiniz olsun) Sanırım bunlar hdd sıkıntısı, bandwidth kotası ve genel tembellikle ilgili bir durum.

Elbette ki,hem tembellik hem de yer sıkıntısı yaşamamak için. Yeni gördüğüm bir seriyi indreyim bakayım demek yerine netten okuyorum. Sonuçta kalite farkı olarak çok az eksiklik oluyor. Eh, 1m lik bir bağlantı da netten manga okumaya hayli hayli yetiyor. Ama yine de nette doğrudan okuyamadığım bir manga olduğunda ya da çok hoşuma giden bir manga olduğunda indiriyorum.
  Netten de animeleri çok çok nadir izliyorum. Yine tembellikten bir animeyi indirmeden önce şöyle bir bakayım diyerek ancak girerdim bu tarz sitelere artık onu da yapmıyorum.

Ayrıca ne ircsi torrenti ya bırakın, paşa paşa ed2k adresleri var. Gir anidbye bir tıkla yükle katırın sırtına :P
AaBbCcÇçDdEeFfGgĞğHhIıİiJjKkLlMmNnOoÖöPpRrSsŞşTtUuÜüVvYyZz

Çevrimdışı Ras

• Administrator
  • Full Member
  • ohai!
    • Animanga.gen.tr
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2010, 10:10:52 ÖS »
Bu konu biraz da arşivcilikle ya da sahip olmanın dayanılmaz çekiciliğiyle alakalı. Yani bazıları var ki animelerini download etmeyi, DVD lere yazmayı , indexlemeyi ve gelecek nesillere aktarmayı düşünürken bazıları için de izlemek yeterli oluyor. Sanırım ben ikinci gruba dahilim. Hayır yani elimde news var, torrent var e bandwidth de var ama ne bileyim bi arkadaşa bakıp çıkacaktım tadında bi kaç bölümü stream edip eyvallah demek bazen daha kolayıma geliyor. Yok hangi fansub daha iyi yapmış, h.264 mü çeksem xvid mi..typesetting nası vsvs dertlere girmeden.

Gelecek akışkan medyada arkadaşlarım, full hd tvlerinize şöyle gürül gürül ücretsiz yada çok çok az bi ücretle kaliteli cevirili full hd anime stream eden bi servis olsa halen daha downloadla uğraşır mısınız? Elbette bazıları uğraşır tabi de, her pul yalamayı sevenden de pul kolleksiyoncusu olmuyor ki..(canavar örnek veririm)

Çevrimdışı Plato

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Site halen UNDER CONSTRUCTION :P
    • Animanga Nucleus Fansubs
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2010, 03:16:49 ÖS »
Gelecek akışkan medyada arkadaşlarım, full hd tvlerinize şöyle gürül gürül ücretsiz yada çok çok az bi ücretle kaliteli cevirili full hd anime stream eden bi servis olsa halen daha downloadla uğraşır mısınız? Elbette bazıları uğraşır tabi de, her pul yalamayı sevenden de pul kolleksiyoncusu olmuyor ki..(canavar örnek veririm)

Valla olur da gerçekten böyle bi servis çıkarsa... Hele IPTV tarzı istediğin animeyi istediğin saatte seçebileceğin bi sistem, direk atlarım.

Bu arada örnek güzel olmuş.. e-mail icad olunca pul yalamak unutuldu valla... Şimdi düşünüyom da memurlar pul da yalamıyodu. Direk yalamak için süngerli bi kültablaları vardı ( ismini bilmiyom, anca böyle anlatabiliyom işte. :D )

Akıllı adam söyleyecek bir şeyi varsa konuşur; ahmak olan ise birşeyler söylemiş olmak için.
-Plato

Çevrimdışı null

• Newbie
  • *
    • 99 O r g i e s,
« Yanıtla #6 : Mart 23, 2010, 11:05:37 ÖS »
3 milyar yılın ardından foruma mesaj gönderiyorum. *konfeti* *konfeti*.
(click to show/hide)

En kral site animanga, az ama öz ... İsmail YK şarkı yapsın bu siteye

Çevrimdışı sokrates

• Newbie
  • *
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2010, 01:44:43 ÖS »
Torrent ve irc kullanan bir insan için online anime sitesi diye bir şey yoktur. 7 yıllık anime hayatım boyunca hiç bir online anime sitesine giripte ne anime izledim ne de online manga sitelerinden manga okudum. AGT'nin forumları kapandığından beri de takıldığım Türkçe forum sayısı bir o kadar da az. Çünkü kaliteli bir topluluk özellikle "tehe bende şu kadar terabayt animu var, zarrt zurt anime rox, ben çok tatlı bir narutard'ım" diyen ve aynı mesaj döngüsü içinde kendisini yenileyen topluklardan da nefret ediyorum. İsmini hak eden ve görevini doğru düzgün yerine getiren belirli sayıda site var. Ama tek üzüldüğüm şey animesuki gibi bir topluluğun Türkiye sınırları içersinde var olamayacağıdır.
edit büdüt: yeni kalkmışken, uyku sersemi ve kafası iyi iken foruma mesaj atmak.

Torrent diyorsun irc diyorsun iyi diyorsun hoş diyorsunda kendi adına konuşuyorsun

* Türkiye'de yaşıyoruz Herkeste 1 2 3 TB Hdd yok unutmayalım
* Türkiye'de yaşıyoruz Herkeste Süper Hızlı Bağlantı yok unutmayalım
* Türkiye'de yaşıyoruz Herkes Bilgisayar kullanımı konusunda senin kadar bilgili olmayabilir.
* Türkiye'de yaşıyoruz Daha videolara tıklayıp izlemesini bilmeyen insanların nasıl gidip videoyu bulmasını sonra altyazısını bulup senkron uyumu yoksa ayarlamasını beklemekte senin düşüncen diye düşünüyorum bu yüzden online anime izleme siteleri gayet makul bence
Konuşurken bence kendi adına konuşmalısın senin 2 TB harddiskin Olabilir 8 Mb bağlantın olabilir olanları değil olmayanları düşün az...

Çevrimdışı zakuro

• Global Moderator
  • Sr. Member
Ynt: En iyi Türkçe Online Anime Siteleri
« Yanıtla #8 : Nisan 03, 2010, 04:05:46 ÖS »
1- Bir animeyi izleyip seyretmek için terabytelarca HDD'ye gerek yok. En baba anime serisi için 350 mb yeter de artar bile. Nasıl olsa izledikçe siliyorsun. Kalite de önemli değil.

2- Türkiyedeki en düşük bağlantı (üç aşağı beş yukarı, 1mbit) demekki 350 mb'lık bir anime serisi yaklaşık 1 saatte iniyor. Günde 24 saat anime izlemiyorsan sorun olmasa gerek. (+56 k bağlantıyla anime indiren varsa kaleye mum diksin)

3- Cehaletin bu konuyla bir alakası yok, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. İlgilenen herkes konu üzerinde 2 saat kafa yorsa işi çözer.

4- Eh tek makul madde bu olmuş. Ama yukarıdaki çözüm yine de yeterli bence.

Herkes bu forumda kendi düşüncelerini iletiyor, tıpkı senin de yaptığın gibi. Bu nedenle tekrar yapılmış olan hatırlatmayı gereksiz buluyorum.

Hayatımda en fazla 1.5 mbit bağlantım oldu (eşşek telekom 4 mb diye sattılar sonra yok kaldırmıyor dediler 2 mb yaptılar ama 1.5'un üzerine çıkamıyorum.) Şu anki hdd kapasitem 250 gb. ama elimde yaklaşıık 6 tb'lık bir anime arşivi var. (Evet, saplantılı bir obsesifim). Yani ileri sürdüğün argümanlar çok da geçerli değil.

Yine tekrar etmek istiyorum kimse "online anime seyretmeyin len!" demiyor, "online anime seyretmek çok da faydalı bir şey değil, ne de gerekli bir şey" diyorlar.

Ben atlayıp cevap verdim ama Qpax'ın bana çarpacağı bir şeyler varsa tartışmaya açığım.

Öyleyken böyle...

To null: Animanga, animanga
her gün dolaştım durdum.
Animanga, animanga
ben bu nerd'ü buradan buldum

« Son Düzenleme: Nisan 03, 2010, 04:09:39 ÖS Gönderen: zakuro »
何を狙って付き合うんだ

Çevrimdışı null

• Newbie
  • *
    • 99 O r g i e s,
« Yanıtla #9 : Nisan 07, 2010, 12:18:58 ÖÖ »
innovatif bir fikrim var:

Animanga P2P IPTV. Çok havalı...

Açıklaması içerde:
(click to show/hide)

*super nerd* :P

« Son Düzenleme: Nisan 07, 2010, 11:15:18 ÖÖ Gönderen: zakuro »

Çevrimdışı sokrates

• Newbie
  • *
« Yanıtla #10 : Nisan 07, 2010, 09:32:08 ÖS »
1- Bir animeyi izleyip seyretmek için terabytelarca HDD'ye gerek yok. En baba anime serisi için 350 mb yeter de artar bile. Nasıl olsa izledikçe siliyorsun. Kalite de önemli değil.

2- Türkiyedeki en düşük bağlantı (üç aşağı beş yukarı, 1mbit) demekki 350 mb'lık bir anime serisi yaklaşık 1 saatte iniyor. Günde 24 saat anime izlemiyorsan sorun olmasa gerek. (+56 k bağlantıyla anime indiren varsa kaleye mum diksin)

3- Cehaletin bu konuyla bir alakası yok, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. İlgilenen herkes konu üzerinde 2 saat kafa yorsa işi çözer.

4- Eh tek makul madde bu olmuş. Ama yukarıdaki çözüm yine de yeterli bence.

Herkes bu forumda kendi düşüncelerini iletiyor, tıpkı senin de yaptığın gibi. Bu nedenle tekrar yapılmış olan hatırlatmayı gereksiz buluyorum.

Hayatımda en fazla 1.5 mbit bağlantım oldu (eşşek telekom 4 mb diye sattılar sonra yok kaldırmıyor dediler 2 mb yaptılar ama 1.5'un üzerine çıkamıyorum.) Şu anki hdd kapasitem 250 gb. ama elimde yaklaşıık 6 tb'lık bir anime arşivi var. (Evet, saplantılı bir obsesifim). Yani ileri sürdüğün argümanlar çok da geçerli değil.

Yine tekrar etmek istiyorum kimse "online anime seyretmeyin len!" demiyor, "online anime seyretmek çok da faydalı bir şey değil, ne de gerekli bir şey" diyorlar.

Ben atlayıp cevap verdim ama Qpax'ın bana çarpacağı bir şeyler varsa tartışmaya açığım.

Öyleyken böyle...

To null: Animanga, animanga
her gün dolaştım durdum.
Animanga, animanga
ben bu nerd'ü buradan buldum

Haklısın Haklı değilsin diyemem ama hesaplamada bir yanlışlık mı var bana mı öyle geldi One piece serisi bildiğim kadarıyla 140 GB denk geliyor (benim gibi bilmeyenler adına söylüyorum 1 2 3 TB dememde ki maksat) nasıl sığdırdın o kadar animeyi 250 GB süpersin bildiğin yöntem varsa paylaşırsan sevinirim süper olur HDD rahatlar az :)

Çevrimdışı zakuro

• Global Moderator
  • Sr. Member
« Yanıtla #11 : Nisan 07, 2010, 10:12:42 ÖS »
To Sokrates: DVD?
To Null: Anlamadım... ühü demekki ben nerd değilim, belkide Jock'umdur kim bilir... Bundan anlasa anlasa Hakan anlar, bir de Kosmosoğlan.

To anyone: ...
(click to show/hide)
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2010, 10:14:47 ÖS Gönderen: zakuro »
何を狙って付き合うんだ