edit büdüt: yeni kalkmışken, uyku sersemi ve kafası iyi iken foruma mesaj atmak.
Sözlük ağzının, yazım diyalektiğinin internet yaşamına etkilerine şahit oldum burada. *tespit*
animeciyim
Anime içinde japon kültürünü de barındırıyor, sinemayla, çizgi romanla kesişiyor, bir hobiden çıkıp yaşam tarzı haline dönüşmesi ne kadar doğru? Kendime "animeci" dediğim zamanlar bunu düşünmüştüm ama kendime hiç "japoncu", "sinemacı" ve "çizgi romancı" demedim. Neyin ne olduğundan pek anlamayan arkadaşlarım muhtelif zamanlarda bu isimlerden birini kullandı. Ama ben kendime
animeci demiştim muhtemelen ben de kendim hakkımda neyin ne olduğundan haberdar olmadığım zamanlara denk geldi bu tanımlama. Sözüm kendimden yola çıkıyor Zakuro flame'im ateşim narım kendime Mevlana hesabı

az bi ücretle kaliteli cevirili full hd anime stream eden bi servis olsa halen daha downloadla uğraşır mısınız?..
Hele IPTV tarzı istediğin animeyi istediğin saatte seçebileceğin bi sistem, direk atlarım.
ben de bunu diyordum bir ara kısmi ataklarımız oldu ülkemiz adına IPTV adına bir komedi filminin bölümleri şeklinde. İlk önce doğan grubu Sipru ile dışarıdan satın aldığı bir API ile (Conaito Tech.) beceremediği sipruyla birşeyler yapmaya çalıştı eline yüzüne bulaştırdıktan sonra TTnet şu aralar sağolsun Silverlight ile Tivibu diye birşeyi yutturmaya çalışıyor. İşten azıcık anlayan fani mühendisler olarak biz "Tövbe-i istiğfar" eşliğinde seyrettik olayları. Komşum 1080p 3 trilyon inç. 16:9 lcd aldı, akşama anahaber bültenini receiverdan pal-b girişi yapıp analog seyretti Uğur Dündar'ın 4:3 yamuk suratını, Uğur'cum kafaya bone taksan ne olur içi boş olduktan sonra? O yüzden olmaz öyle şeyler yakın zamanda ne yazık ki hem CERN ne demiş hem: Session Initation Protocol:SIP:rfc3261:
http://www.ietf.org/rfc/rfc3261.txt. Tevbe-i istiğfar, mevlana...