Gönderen Konu: Slam Dunk [-ANF-]  (Okunma sayısı 53539 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Temmuz 08, 2007, 01:07:25 ÖÖ
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Nani wo neratte tsukiaunda?
Slam Dunk Eps 23-36 ve ikinci film yüksek kalite dvd rip japonca ses, ingilizce ve türkçe altyazı

http://www.torrentbox.com/torrent_details?id=130008

Ayrıca Anidb kullanıcısı olan arkadaşlara bir ricam var, eğer oradaki grup bölümüne fansub'ımız hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Yanlış anlaşılmasın gidip bizi övün demiyorum ^^ Ama oraya gidip oy verirseniz nasıl bir grup olduğumuzu insanlar daha iyi anlayabilirler. Yani Zamanlama, görüntü ve ses kalitesi, çeviri gibi konularda nasıl olduğumuzu.

Bölümlerin çıkmasında katkısı bulunan madhal, kokoGR ve rivazza'ya teşekkür ederim.
http://www.torrentbox.com/torrent_details?id=116684&uploaded=1

Slam Dunk 1-22 ve ilk film...

Hala bazý hatalar olabilir ama artýk kontrol edecek gücüm kalmadý :)
 yine de çok büyük bir hata olmasa gerek... varsa da siz kendiniz düzeltiverin artýk :p

Derken þrak diue kocaman bir hata, ilk filmin senkronizasyonu (ingilizcenin) bozukmuþ. Aðaþýda düzeltilmiþi var.

Sync of first movie is off, so I resync and upload subtitles version 2 of 1st movie here.

http://www.MegaShare.com/227660

Sorry for trouble ^^'
« Son Düzenleme: Eylül 11, 2007, 05:43:23 ÖS Gönderen: zakuro »
何を狙って付き合うんだ

Temmuz 08, 2007, 05:02:05 ÖS
Yanıtla #1
  • Full Member
helal valla saint,sevgiden sana kafa atıyorum:P öpmek içinde tekme yolluyorum.

Temmuz 09, 2007, 12:20:18 ÖÖ
Yanıtla #2
  • Sr. Member
    • My Homepage
1 seeder + 112 leechers
Şükela ~~!!
Aslında saint yine böyle birkaç seeder ayarlasan güzel değil harika olucak =)
%10 'a geldimi 150kib'den sonra insan 1kib/s olarak cekmeye baslıyor^^

Temmuz 09, 2007, 07:47:48 ÖÖ
Yanıtla #3
  • Global Moderator
  • Sr. Member
^^ seeder arýyorum zaten aslýnda bir iki kiþi var ama daha ulaþamadým. Özlellikle kotalý interneti olanlar varsa onlara gmnderebilirim. Netekim upload etmekle kotalarý azalmýyor. Bunun dýþýnda baþka da bir çarem yok.
何を狙って付き合うんだ

Temmuz 09, 2007, 11:30:50 ÖÖ
Yanıtla #4
  • Sr. Member
    • My Homepage
Açıkcası slam dunk'u ilk yayınlandığınızda ben seeder olarak yardımcı olmuştum ve şimdide olabilirim.Saint bana ulaştırmıştı ilk 10 bölümü^^
Bağlantım 2mbit/512kib.
Belki hiç olmassa benimde katkım olur^^
Saygılar

Temmuz 10, 2007, 11:27:29 ÖS
Yanıtla #5
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Site halen UNDER CONSTRUCTION :P
    • Animanga Nucleus Fansubs
Valla eğer bana geçen görüştüğümüzde DVD'de verseydin direk seed ederdim.. Nası olsa bilgisayarda torrent 7/24 açık..

Akıllı adam söyleyecek bir şeyi varsa konuşur; ahmak olan ise birşeyler söylemiş olmak için.
-Plato

Temmuz 11, 2007, 08:10:23 ÖÖ
Yanıtla #6
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Geçen görüþtüðümüzde daha bitmemiþti bitse getirecektim zaten o akþam saat 2 de falan bitti. Bir dahaki görüþmemizde olur o iþ ancak. qpax saolsun o yardýmcý olmaya baþlýyor þu baþlangýç aþamasýný yakýnda aþarýz sanýyorum.
何を狙って付き合うんだ

Temmuz 11, 2007, 10:54:31 ÖÖ
Yanıtla #7
  • Ziyaretçi
insin seed ederim :) elinize sağlık tekrardan :)

Temmuz 11, 2007, 05:58:17 ÖS
Yanıtla #8
  • Sr. Member
    • My Homepage
Daha yeni kurdum bilgisayarımı.Bilgisayarım çökmüştü -o- şimdi bölümleri atıp seed etmeye başlıyorum^^
Edit 2 :
An itibari ile seed etmeye başladım ve tek seeder ben olduğum için (%100) netimi full force sömürüyorlar.Hayırlı uğurlu olsun.

Temmuz 13, 2007, 12:43:22 ÖÖ
Yanıtla #9
Şu an bende indirmeye başladım. Ama sanırım dağıtım sorunu aşılmış. Çünkü gördüğüm kadarı ile Meksikadan Japonyaya bir çok ülkeden insanlar indirmiş onlardan alıyorum. :) Hatta Suudi Arabastan bile var listede :)

Temmuz 13, 2007, 09:18:17 ÖÖ
Yanıtla #10
  • Global Moderator
  • Sr. Member
daha deðil ama þu anda millet %90 da yani bu haftasonu en yüksek hýza ulaþýýlýr (bitiren çoðu kiþinin bilerek veya bilmeyerek bir süre seed olacaðý düþünülürse) Ayrýca bir baþka arkadaþý da ayarladým gündüz vakitlerinde o da yardým ediyor. Qpax'e de ayrýca teþekkürler.
何を狙って付き合うんだ

Temmuz 13, 2007, 03:40:14 ÖS
Yanıtla #11
  • Ziyaretçi
thanks ANF!^^
I've spotted grammar mistakes here and there, and the timing of the styled english subs on movie 1 is off....
other than that great release keep it up!

Temmuz 13, 2007, 03:53:01 ÖS
Yanıtla #12
  • Sr. Member
    • My Homepage
Vay işte sizinle gurur duymamak elde değil şimdi.Yabancı biri gelipde foruma şükranlarını iletiyor veya maytap geçiyorda olabilir birisi değil mi? ;p

Temmuz 13, 2007, 04:26:53 ÖS
Yanıtla #13
  • Administrator
  • Full Member
  • ohai!
    • Animanga.gen.tr
Hem de araþtýrmalarýma göre büyük ihtimalle Yunan bi arkadaþ..:)

Alıntı yapılan: kokotas
thanks ANF!^^
I've spotted grammar mistakes here and there, and the timing of the styled english subs on movie 1 is off....
other than that great release keep it up!
Selam Komþu!! :)

Temmuz 13, 2007, 05:17:11 ÖS
Yanıtla #14
  • Global Moderator
  • Sr. Member
To Kokotas: Thanks for your interest. I did my best to check quality but sometimes it's just not enough ^^
I re-sync Movie subtitles and upload here

Thanks for pointing out this mistake.

Türkçe söyleyecek olursak filmin Ýngilizce stilize altyazýnda kayma var türkçe srtlerde de 80 saliselik bir hata onlarý düzelttim ve buraya yeniden yükledim.

Ýndirip read me dosyasýnda anlattýðým gibi düzeltmeyi yapabilirsiniz.

O kadar da baktým yav nasýl kaçmýþ gözümden. Bana bir quality checker lazým. Tek baþýnayým, garibaným vay...
何を狙って付き合うんだ