Gönderen Konu: Aranıyor...  (Okunma sayısı 11426 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eylül 27, 2007, 09:26:25 ÖÖ
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Site halen UNDER CONSTRUCTION :P
    • Animanga Nucleus Fansubs
Pekala, belki bu biraz acaip gelecek ama.. Genelde bir animenin bütün bölümlerini indirmeye çalışırım ve bunlara hani şu DVD'de verilen veya ek olarak gösterilen "Special" bölümler de dahildir.

Geçenlerde (2-3 ay kadar önce) sonunda Maison Ikkoku isimli animeyi indirmeyi bitirdim (uzun zamandan beri erteliyodum). Yalnız special kısımlarına gelince takıldım.. Şöyle ki, animenin filmi ovası her bi nanesini ordan burdan bulup buluşturdum. Hatta özel bölümleri de toparladım ancak bir bölüm havada kaldı.. O da animenin special #6 bölümü.. Bunu nerede aradıysam bulamadım.. IRC / Torrent / DC++ / HTTP / eMule... Denemediğim şey kalmadı (Bu arada Rizon'dan gene ban yemişiz TTNET olarak.. Hayırlı olsun :P ). Aşağıda eMule linkini vereceğim bu tek dosyayı bulabilene istediği bi seriyi http DDL olarak paylaştıracam.. Yeter ki şu nalet dosyayı bulun. Aha da dosya:

ed2k://|file|Maison_Ikkoku_-_S6_-_Through_the_Seasons_-_part_3_-_[BaF](31f0d463).avi|382363648|1e75a7974c47917816fddb28635e662a|/

Akıllı adam söyleyecek bir şeyi varsa konuşur; ahmak olan ise birşeyler söylemiş olmak için.
-Plato

Eylül 27, 2007, 10:00:52 ÖS
Yanıtla #1
Pekala bakacağım ben de bu dosyaya ancak aklıma bir fikir geldi.

Bu konu bundan sonra sabit olsun ve arayıpta bulanlar isteyene öm atsın. Daha sonra aranan şey arayan tarafından aynı mesaja edit ile eklensin. Buraya da sadece bir şeyler arayıpta bulamayanlar mesaj atsın. Ne dersiniz?

Eylül 27, 2007, 10:51:41 ÖS
Yanıtla #2
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Mantıklı.. Konuyu sabitledim. Arayıp ta bulamadığınız, tarihin tozlu sayfalarında (veya internetin ücra köşelerinde) kaybolmuş bir dosya varsa buraya mesaj atın. Dosya dediysek tabii anime veya manga olması gerektiğini söylememe gerek yok sanırım ;)

Akıllı adam söyleyecek bir şeyi varsa konuşur; ahmak olan ise birşeyler söylemiş olmak için.
-Plato

Eylül 27, 2007, 11:37:23 ÖS
Yanıtla #3
  • Sr. Member
Plato ben emule' a ekledim. Şu an için paylaşan yok ama emule bende neredeyse hiç kapanmadığı için eğer ki paylaşan olursa sömürebilirim.
AaBbCcÇçDdEeFfGgĞğHhIıİiJjKkLlMmNnOoÖöPpRrSsŞşTtUuÜüVvYyZz

Eylül 28, 2007, 12:33:05 ÖÖ
Yanıtla #4
  • Ziyaretçi
Bende Torrent olarak aradım ama yok. Yinede ilgini çekerse 2007 yapımı Live-Action filmi varmış. Torrent olarak aşağıdaki linkten indirebilirsin.

http://d-addicts.net/torrents/maison_ikkoku_2007_sp_hdtv[sars].avi.torrent

Eylül 28, 2007, 07:31:29 ÖÖ
Yanıtla #5
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Valla Eral, ben eMule'da 2 ay kadar beklettim.. Sadece 1 kişide çıktı o dosya. Hatta elemanın nickini bile ezberledim (Tysiphonia idi sanırım). Adam Kademlia networkü ile bağlanıyordu ve ne kadar beklediysem de tek bir bayt bile gelmedi.. Şu an o da ortalarda yok..

Torrent'te isohunt ve torrentpsy ve bilimum torrent arama sitelerinde, ayrıca google ile arama yapmama rağmen dosyaya gene rastlayamadım.

IRC en pratik çözümdü ancak AniDB'de yer alan gruba ait kanal varolmayan bir IRC server üzerinde durduğundan bu da sonuçsuz kaldı.

Şu an aslında aklıma yatan tek şey DC++.. Belki burada birisinin arşivinin ücra köşelerinde vardır. Yalnız arama neticesinde paylaşılan dosyalar içinde olmadığı ortaya çıktı. Bir ihtimal paylaşılmamış olarak birilerinde vardır diyorum..

eMule için ayrıca Animereactor'den request te istedim ancak ne yazık ki yanıt veren olmadı.

Bir şekilde bulacağız ama bakalım nasıl olacak.

-Plato

Eylül 28, 2007, 01:38:29 ÖS
Yanıtla #6
  • Sr. Member
 Bulmak tamamen şansa kalmış anlaşılan.

Eylül 28, 2007, 01:49:53 ÖS
Yanıtla #7
  • Ziyaretçi
Epey eski bir anime.Bulması zor ve baktığım bir kaç yerde bulamadım maalesef.

Benim isteğim biraz basit olacak.Belli bir süre torrent vs gibi bir program kullanamayacağım.Bu nedenle sadece dll olarak indirme şansım var.Darker Than Black isimli animenin 22.bölümü sudo dışında çeviren bir grubun dll'sine ihtiyacım var.Elimdeki direkt anime indirebileceğim sitelerde sadece sudo'nun çevirisini bulabiliyorum ama özellikle Syndicate olanına rastlayanınız varsa çok makbule geçecek.

Ekim 18, 2007, 09:47:28 ÖS
Yanıtla #8
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Sonunda aradığım 2 dosyayı da buldum.. Birisi Maison Ikkoku S#6 idi biliyorsunuz.. Diğeri ise Orphen'in Legacy fansub tarafından çıkarılmış 24. bölümü idi.. Her ikisini de AniDB sayesinde buldum.. Nasıl derseniz..:

AniDB'de herhangi bir dosyanın kimlerin arşivinde bulunduğu belirtiliyor. Aradığım 2 dosya da 17'şer kişide bulunuyordu. Yani aşağı yukarı toplam 34 tane mesaj gönderdim.. Orphen'i elemanın biri emule'de paylaşıma koydu. Maison Ikkoku için ise başka biriyle Maison Ikkoku'ya ait bir başka bölüm karşılığında net üzerinden değiş tokuş usulü anlaştık, şu an o da geliyor. Valla uzun zaman beklemiştim bu dosyaları iyi oldu. Eğer sizin de böyle bir probleminiz varsa AniDB bu işte gerçekten çok faydalı. Bir kez daha takdir ettim bu siteyi yapan adamları!

-Plato

Ekim 26, 2007, 05:46:13 ÖÖ
Yanıtla #9
  • Ziyaretçi
#Elite Fansubs'un #Anime Empire ile beraber yaptığı hardsub AVI Saikano paketi içerisinde yeralan Saikano Special röportaj videosunu arıyorum.Lisanslandığı için linkini siteden kaldırmışlar.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bunun dışında bu tarz röportaj ve belgesel türü dökümanterler aramaktayım.

Ekim 26, 2007, 07:10:20 ÖÖ
Yanıtla #10
  • Sr. Member
Akuma aradığın "making of..." adıyla geçen bir dosya mı? Yani anidbde Saikano' ya baktığımda özel olarak sadece zaten bu vardı- Elite ve AE'nin sunumu zaten-. Eğer ki buysa indirmesi kolay. Emule ile gelir, iki kişi de kaynak görünüyor. İstersen indireyim.

Ekim 26, 2007, 11:53:23 ÖÖ
Yanıtla #11
  • Ziyaretçi
Yanılmıyorsam 80 yada 90 MB gibi birşeydi.

Eğer inmesi 24 saatten uzun sürecek ise ben takas benzeri bir yolla bulmayı denerim , maksat zahmet vermek olmasın.Ama 24 saatten kısa sürede iniyorsa rar'layıp Rapidshare'ye koyarsın ben de başkası da yararlanabilir.

Şimdiden teşekkürler Eral.

Ekim 26, 2007, 01:09:34 ÖS
Yanıtla #12
  • Sr. Member
152.06 mgbytelık bir dosya(.avi). 24 saatten de uzun sürer. Ama şunu da belirteyim. Sabitdiskimde yer var. Emula eklenen fazladan bir dosya sadece. Benim için indirmek hiç sorun değil tabii ne zaman iner bilemem.

Ekim 26, 2007, 07:54:23 ÖS
Yanıtla #13
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Nani wo neratte tsukiaunda?
My Family (http://www.imdb.com/title/tt0257315/) dizisinin 1.sezon ilk bölümünü arıyorum (serpent's tooth) Torrentte bulamadım emule da kurmak istemiyorum....
何を狙って付き合うんだ

Ekim 26, 2007, 08:06:04 ÖS
Yanıtla #14
  • Sr. Member
"Ben de var, ben sana ulaştırırım" diyen birisi çıkana kadar ben indiriyorum ilk bölümü zakuro haberin ola. ( Karşılığında bira olmadı şarap ısmarlayacaksın ona göre :P )