Gönderen Konu: Atlantis Anime Gösterimleri – 16 ARALIK 2007 PAZAR (Yapıldı)  (Okunma sayısı 2810 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aralık 07, 2007, 09:41:42 ÖS

Bu ay üçüncüsü düzenlenecek olan Atlantis Anime Gösterimleri’ne katılan herkese teşekkür ederiz. Bu ayki gösterim programı şu şekildedir:

Gösterim Tarihi: 16 Aralık 2007 Pazar

Filmin Adı: Jin-Roh
Gösterim Saati: 11:00
Süresi: 100 dakika
Türü: Drama, Askeri, Bilim Kurgu
Yapım Yılı: 2000
Yapım Şirketleri: Production I.G.
Ayrıntılı bilgi için:
AGT
AniDB
ANN
NFO

Filmin Adı: Millennium Actress
Gösterim Saati: 13:00
Süresi: 87 dakika
Türü: Drama, Aksiyon, Macera, Tarihi, Romantizm
Yapım Yılı: 2001
Yapım Şirketleri: Bandai Visual, GENCO, WOWOW, Madhouse Studios
Ayrıntılı bilgi için:
AGT
AniDB
ANN
NFO

Filmler Japonca dublaj ve İngilizce altyazılı olarak yayınlanacaktır.

Gösterimler tamamen ücretsiz olup herkese açıktır ve bütün anime severleri bekleriz.

Adres:

Atlantis Spor ve Eğlence Merkezleri
Neşet Ömer Sokak Tansaş Altı 5/1 Kadıköy
Tel: +90(216) 449 55 65-66

www.atlantisbowling.com
« Son Düzenleme: Aralık 16, 2007, 09:36:23 ÖS Gönderen: Shana »

Aralık 07, 2007, 10:53:27 ÖS
Yanıtla #1
  • Ziyaretçi
o gün işyerinde ihtisas sınavım var :( umarım 1 de çıkıp koşarak 2.ye yetişicem :)

Aralık 08, 2007, 12:07:00 ÖÖ
Yanıtla #2

Aralık 10, 2007, 05:49:46 ÖS
Yanıtla #3
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Site halen UNDER CONSTRUCTION :P
    • Animanga Nucleus Fansubs
Bu arada yeri bulamayız diyenler için:

Harita

Not: Haritanın ortasındaki Katlı otopark yazan yerde

Akıllı adam söyleyecek bir şeyi varsa konuşur; ahmak olan ise birşeyler söylemiş olmak için.
-Plato

Aralık 10, 2007, 07:58:24 ÖS
Yanıtla #4
  • Ziyaretçi
bowling oynarız dimi gösterim bitiminde ^^ bu sefer 1. olucam :P

Aralık 10, 2007, 09:33:20 ÖS
Yanıtla #5
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Oynarız elbet.. Bu sefer 2-3 el atmaya hazırım :)

Bu arada gösterimden sonraki bowlingden sonra gene bi süre takılırız herhalde. Yani havadan sudan konuşmak isteyen de gelebilir.

Akıllı adam söyleyecek bir şeyi varsa konuşur; ahmak olan ise birşeyler söylemiş olmak için.
-Plato

Aralık 12, 2007, 02:50:44 ÖÖ
Yanıtla #6
  • Ziyaretçi
süperrr .. anime gösterimi eğlence ve muh.. tam bir anime buluşması :)

Aralık 12, 2007, 05:28:59 ÖS
Yanıtla #7
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Bu arada arkadaşlar, Atlantis'in haberi var di mi? Bi arkadaş kontrol için telefon etmiş te.. Adamlar ayın 23'ü olarak biliyomuş galiba.

-Plato

Aralık 12, 2007, 05:49:59 ÖS
Yanıtla #8
Ayın 23'ü idi :P
Bayram dolayısıyla 1 hafta öncesine alındı.
Elbette haberleri vardır diye düşünüyorum orada asılı olan posterlerin de üzerlerinde yazıyor çünkü :P

Ancak millet, bunu buradan da söyleyeyim - daha doğrusu tekrar edeyim:

Atlantis'te çalışan arkadaşlar herzaman son durumdan haberdar olmayabiliyorlar, hatırlarsanız ilk gösterimde de haberimiz yok diye geri çevirdikleri arkadaşlar olmuştu orayla anlaşma yapılmış olmasına ve posterler asılı görünmesine rağmen.

Yani bir şey merak ettiğiniz zaman bana mesaj atın, gerekirse diğer arkadaşlara da sorarak size en kısa sürede cevap vermeye çalışırım en azından doğru bir bilgiyle dönerim :)

Aralık 16, 2007, 04:35:34 ÖS
Yanıtla #9
  • Ziyaretçi
evet neyseki 2. filme yetiştim ve arka koltukla plato ve zakuro işe 3 silahşörler yaptık :) Millennium Actress gzl filimdi gerçekten ilk başta önyargılıydım ama eridi gitti :) emeği geçen herkese teşekkürler ocak ayını 4 gözle bekliorum :D bu arada tam çıkarkende dedim Shana kim Shana kim? sonunda kim oldunuda örendim :D bidaki aya giderayak olmazsa muhabbetde edelim topluca ^^

Aralık 16, 2007, 06:54:39 ÖS
Yanıtla #10
geç kaldım ama 2. filmin son 10 dk sını izledim.

Aralık 16, 2007, 08:14:41 ÖS
Yanıtla #11
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Bu arada Agrias'ın da dediği gibi Millenium Actress'ı izlemediyseniz kesin izleyin derim. Gerçekten çok eğlenceli ve sürpriz derecede aşırı aksiyonu vardı. Özellikle hikayenin anlatılış tarzı çok hoşumuza gitti galiba... Jin-Roh ise... Jin-Roh idi işte :) Daha önce izlemiştim. Tam anlamak için tamamını izlemek gerekiyor.. Kumpas içerisinde kumpas. Tabii ilginç olanı Millenium Actress'a göre çok daha az aksiyonu var.. :D Bol aksiyon bekleyenleri biraz hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Yine de izlemeyenler yine bulsun izlesin derim.

-Plato

Aralık 17, 2007, 01:07:22 ÖÖ
Yanıtla #12
ilk filimin sonundan itibaren ordaydım ekan güzelmiş sinema salonu gibi biryer sanıyordum amabu çok daha güzel ye rahattı  :)
plato ve Agrias sizle tanışmadım artık bir dahaki sefere
sağ tarafta ki bir çiftin arkasındayım  ;D

Aralık 21, 2007, 12:36:57 ÖÖ
Yanıtla #13
  • Sr. Member
    • My Homepage
bu arada tam çıkarkende dedim Shana kim Shana kim? sonunda kim oldunuda örendim :D

Ah ah...Eskiden dershaneye giderken her zaman Atlantis'e uğrardık arkadaşlar ile.Ama gel görki okula başlayınca artık Kadıköy'e ayda veya üç ayda bir uğrar olduk.
Ne kadar elimden geldiğince bu saatlere randevu ayarlamamaya çalışsamda olmuyor.Yani bu aktivitelere katılamamanın en büyük nedenleri
1-Okulda kulüp toplantıları.
2-Kız arkadaş.
3-Arkadaşlar ile evde oyun turnuvaları düzenlemek
4-gece ders çalışmak , sınav,tez,essaay,komposizyon,edebiyat incelemeleri
5-ve bunları takiben en önemli etken tabikide öğlen bire veya ikiye kadar uykuya dalmak...
Hatta şu aralar ders yoğunluğu yüzünden bir şey yapamaz oldum artık sıyırma noktasına geldim... -_-'

Aralık 21, 2007, 05:04:31 ÖÖ
Yanıtla #14
Eh bir pazar gününü ayırabilirsen bekleriz~

Bu arada Shana kim diye araştırıp da DVD'nin parodi bölümlerinden birinden screenshot bulmuşsun (Shakugan no Shana-tan bölümleri). Cidden komiklerdi..bazı ciddi sahnelere aynı gözle bakamıyorum artık. Seriyi izlemeni tavsiye ederim daha anlaşılır olur=P