Gönderen Konu: Atlantis Anime Gösterimleri – 16 ARALIK 2007 PAZAR (Yapıldı)  (Okunma sayısı 2810 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aralık 22, 2007, 02:56:49 ÖÖ
Yanıtla #15
  • Ziyaretçi
Ocak ayındaki gösteriminize kadar Bleach in yeni movie yi DB yetiştirirse sublamayı onu gösterin olur mu?  :P :D
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2007, 02:58:51 ÖÖ Gönderen: AgRiaS »

Aralık 22, 2007, 12:20:06 ÖS
Yanıtla #16
  • Sr. Member
    • My Homepage

Bu arada Shana kim diye araştırıp da DVD'nin parodi bölümlerinden birinden screenshot bulmuşsun (Shakugan no Shana-tan bölümleri). Cidden komiklerdi..bazı ciddi sahnelere aynı gözle bakamıyorum artık. Seriyi izlemeni tavsiye ederim daha anlaşılır olur=P
Shana'nın ikinci sezon dahil tüm bölümlerini izledim speciallarıda dahil yani^^
Hecate ve Shana'nın chibi formları baya bir komik olmuş(birbirleriyle kavga etmesi fln^^) ayrıca Yuji'nin bir tarafında Torch gösterilmesi xD ve bunu takiben tekrar Yuji'ye şu Hecate'nın yanında adını hatırlayamadım yaşlı gözlüklü adamın taciz etmesi felan baya bir komedi olmuş.Yani Shana'yı bu special bölümler kurtarmış bana göre =p
Herneyse^^Umarım bir dahaki sefere bu düzenlenen etkinliklere katılabilirim <3 Zaten şu seneye atlattığımız zaman diğer senelerde daha az sıkıyorlarmış.İnşallah dedikleride doğrudur benden bir üst sınıfların dedikleri xD

[spoiler]btw:

hahah Yuji ya *-*'[/spoiler]
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2007, 12:34:16 ÖS Gönderen: Qpax »

Aralık 23, 2007, 05:41:57 ÖS
Yanıtla #17
Valla bence bir gösterim başlığı dağıldı...ama benim fikrime göre Shana'yı kurtaran o özel bölümler değil kesinlikle =)

Ocak ayındaki gösteriminize kadar Bleach in yeni movie yi DB yetiştirirse sublamayı onu gösterin olur mu?  :P :D

Eğer televizyonda yayınlanacak bir film değilse ve sinemada gösteriliyorsa onun DVD'sinin çıkıp da sublanması eminim bir kaç ayı bulacaktır...=( Şu anda Ocak gösterimimize karar verdildi gibi ancak duruma göre değişebilir, duyuracağız =)