Gönderen Konu: Hayate no Gotoku  (Okunma sayısı 2534 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aralık 29, 2007, 09:21:22 ÖS
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Nani wo neratte tsukiaunda?
Hayate no Gotoku genç bir uşağın maceralarını anlatıyor. Sorumsuz anne ve babasının üzerine yüklüce bir borç bırakarak mafyaya (veya çok nazik insanlar) devrettiği Hayate tesadüfler sonucu çok (ama çok) zengin, bir o kadar da NEET ve manga hastası olan Nagi ile tanışıyor. Her ne kadar uşaklı-hizmetçili bir anime olsa da o türün içine fazla girmiyor. Daha çok shounen-komedi-parodi sularında geziniyor. Yaklaşık 35 bölümdür takip ediyorum ve her ne kadar belli bir konusu olmasa da yeni bölümü çıksın diye dört gözle bekliyorum.

Özellikle her bölümdeki diğer animelere, oyunlara ve dramalara göndermeleri anlayabilmek için http://whoopdedo.org/moe/anime:hayate_no_gotoku adresinden yaralanabilirsiniz.

Sonuç olarak sıkılmadan izlenebileceğiniz, yapılan göndermeyi bulduğunuzda ben bunu biliyorum diye sevineceğiniz, sevimli, hoş bir anime.

(küçük bir not: Maria, Isumi, Hinagiku gibi karakterlerin gerçekten iyi olduğunu söylemeden geçemeyeceğim^^)

"Uşak" yerine "kahya" da denebilir sanırım.(hitsujin,butler)
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2007, 09:49:42 ÖS Gönderen: zakuro »
何を狙って付き合うんだ

Mart 14, 2009, 12:26:26 ÖS
Yanıtla #1
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Evet, ben de bu animeyi seyrediyorum bu aralar. Biraz önce 10. bölümü seyrettim... (Hiç bu kadar random bir bölüm görmemiştim herkese şiddetle tavsiye ederim)

Yazınızda Nagi için NEET demişsiniz ama bu doğru değil, sonuçta Nagi bir öğrenci. Sanırım Hikikomari demeye çalışmışsınız (gerçi o da değil tam olarak). Nagi, dışarı çıkmaktansa evde manga okumayı, çizmeyi, konsol oyunları oynamayı daha çok seven bir kız.

Benim de en sevdiğim karakterler Maria, Isumi ve Hinagiku ama Hayate de Nekomimi ile fena değil ^^'

Keşke bütün animeler böyle olsa...
何を狙って付き合うんだ

Mart 14, 2009, 04:20:34 ÖS
Yanıtla #2
  • Administrator
  • Full Member
  • ohai!
    • Animanga.gen.tr
İlk olarak 2 senelik bi postu canlandırdığın için necro-poster ödülü..
Sonrasında da çift kişilikli postundan dolayı bir de dr jekyll - mr hyde ödülü..vay bea

Mart 15, 2009, 10:57:16 ÖS
Yanıtla #3
  • Full Member
Ohahahahaha ;D 8)
2007-2009 10 bölüm mü izledin abi ::)?bilgisayar başında yerlerde yuvarlanıyorum. ;D ;D

Mart 16, 2009, 06:15:26 ÖS
Yanıtla #4
  • Global Moderator
  • Sr. Member

Ohahahahaha ;D 8)
2007-2009 10 bölüm mü izledin abi ::)?bilgisayar başında yerlerde yuvarlanıyorum. ;D ;D

Alıntı
Yaklaşık 35 bölümdür takip ediyorum

^^'
« Son Düzenleme: Mart 16, 2009, 06:17:24 ÖS Gönderen: zakuro »
何を狙って付き合うんだ

Mart 17, 2009, 01:42:22 ÖS
Yanıtla #5
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Site halen UNDER CONSTRUCTION :P
    • Animanga Nucleus Fansubs
Ahahaha, valla ilk postu atanın da sen olduğunu farketmemiştim, Ras söyleyince anca farkettim.. Harbiden ilk postu kendin gönderdiğinin farkında değil miydin :)

Akıllı adam söyleyecek bir şeyi varsa konuşur; ahmak olan ise birşeyler söylemiş olmak için.
-Plato

Mart 17, 2009, 06:32:09 ÖS
Yanıtla #6
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Yok yahu. Yeniden HnG'ye başladım (hayır Hikaru no Go'ya değil) bir post atayım dedim, baktım zamanında başlığı açmışım ama kimse bir şey yazmamış. Ben de yarı protesto ayağına böyle bir şey yapayım dedim. ^^' Keşke izlediğim şeyleri tartışabileceğim biri olsa. Çok yalnızım, çok.

^^' joodan...
何を狙って付き合うんだ

Mart 17, 2009, 07:50:46 ÖS
Yanıtla #7
  • Full Member
valla bende çömür oldum.yazdığıma bak :P.35 sonra 10 bölüm izlemişsin.hayate no gokaku izledim.2 bölüm ama hizmetli efendi ilişkili böyle anime(hayate ve kuroshitsoji) roman(80 günde devrialem-jul verne) sevmiyorum.umarım izleyen birileri fikir açıklar :)

Mart 18, 2009, 01:11:49 ÖS
Yanıtla #8
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Site halen UNDER CONSTRUCTION :P
    • Animanga Nucleus Fansubs
Valla ben de bi yeni bi eski takılıyorum şu sıralar... Geçen Hidamari Sketch'leri bitirdim, daha önce Kanokon'u da izlemiştim.. Şu sıralar Bakuretsu Tenshi ile Shugo Chara!'ya bakıyorum.. Şimdi "bleh!" diyenler olabilir ama bööle kawai mahou shoujo serileri de severim.. :)

Akıllı adam söyleyecek bir şeyi varsa konuşur; ahmak olan ise birşeyler söylemiş olmak için.
-Plato

Mart 18, 2009, 09:42:30 ÖS
Yanıtla #9
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Bleh...

Fazla şirin gözüküyor.

(they look too kawaii yazacaktım ki zor tuttum kendimi...)

(Başlık da rayından çıktı ama olsun ^^'

Kurenai seyrediyorum bir de... Bir türlü bitmiyor yahu çok sıkıldım ^^'

http://www.kissyoutube.com/watch?v=iMX9T8u79Io
« Son Düzenleme: Mart 18, 2009, 09:44:12 ÖS Gönderen: zakuro »
何を狙って付き合うんだ

Mart 19, 2009, 07:02:40 ÖÖ
Yanıtla #10
  • Full Member
zakuro bayılacaksın hayate 2. sezon geliyor^^.

Mart 19, 2009, 08:51:53 ÖÖ
Yanıtla #11
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Ben de o yüzden 2. kez seyrediyorum zaten ^^

Keşke Kenichi'ye de 2 sezon yapsalar (ühü)
何を狙って付き合うんだ

Mart 22, 2009, 03:19:53 ÖS
Yanıtla #12
  • Ziyaretçi
Keşke izlediğim şeyleri tartışabileceğim biri olsa. Çok yalnızım, çok.

^^' joodan...

arkadaşlar, off topic olacak ama bu cümleyi görünce dayanamadim. Eskiden bir animanga ekibi vardi; Ras, Saint_Fallen, Zagato, Eral, Qpax, adini hatirlayamadigim, "tokyo anadolu lisesi" gibi şahane espriler yapan birisi, ve dha bir sürü "kelli felli" kişi. Bunlardan bazıları burada olsa da, pek yoğun değil gündem. Dİğer forumlar da içler acısı. Sahi nerede herkes?
not: ben de o zamanlar yarışmaya almanya'dan katılırdım. manastin'di adim.

Mart 22, 2009, 06:45:37 ÖS
Yanıtla #13
  • Administrator
  • Full Member
  • ohai!
    • Animanga.gen.tr
Söylediğin kişiler halen burada da .. ekonomik kriz hayat mayat derken..geçiyor zaman kimse aynı kalmıyor, kimse aynı ilgiyi devam ettiremiyor...dile kolay ilk buluşma 2004 de olmuştu 5 sene geçmiş aradan..
saintle içtik bugün, olmadı 2 bira az geldi..moruu desu..: )

Mart 22, 2009, 10:07:24 ÖS
Yanıtla #14
Herkez aynı dertte ekonomik kriz iş güç hayatımızı sömürüyor kendimize vakit ayırıcak zaman bulamaz hale geldik... ahh ah :-[

Hayate no Gotoku ya gelince belli bir konuya sabit kalmıyan arada animelerle çok güzel dalga geçen ( Code Geass'la dalga geçen bölümüne yarılmıştım )  hoş bir seri devamının gelmesi tabi daha hoş oldu şimdi :D