arkadaşlar, off topic olacak ama bu cümleyi görünce dayanamadim. Eskiden bir animanga ekibi vardi; Ras, Saint_Fallen, Zagato, Eral, Qpax, adini hatirlayamadigim, "tokyo anadolu lisesi" gibi şahane espriler yapan birisi, ve dha bir sürü "kelli felli" kişi. Bunlardan bazıları burada olsa da, pek yoğun değil gündem. Dİğer forumlar da içler acısı. Sahi nerede herkes?
not: ben de o zamanlar yarışmaya almanya'dan katılırdım. manastin'di adim.
Hatta bu konu ayrı bir başlık altında bile konuşulabilir.
Çoğu kişi aslında evet, yine buralarda ama eski tadı, hevesi alan kalmadı galiba. Ya da biz farkında değildik: belki de anime bir ara popüler bir akımdı zamanı geçti, gitti oldu. İş, güç olayı da çok afedersiniz de yalan yani, birbirimizi bilmiyoruz sanki ^_^ Okul zamanı, sınav zamanı gibi aslında eve iş, ödev bırakan zamanlarda bile daha çok yazı, tartışma olurdu. Bence bu tip forumlardaki çölleşmenin esas nedeni forumun popülerliğinin ya da animeye olan ilginin azalması. Millet artık pek sallamıyor yani XD
Animeye gelirsek: Hayate, komedi bir anime işte. Bir iki bölümüne bir ara bakmıştım sonra da " eh! " deyip devam etmemiştim ^_^ Ama kötü anime de değildir.