Hehe ^^ O zamanlar da devam edecektim aslında ama sonra ben bir süre ortalardan kayboldum, döndüğümde de seni göremedim (msnimi değiştirdim, bir ara konuşalım ^^') yarım bıraktığım şeyleri de hiç sevmiyorum.
Bu arada sonunda fobimi yenip Code Geass ilk sezona devam etme kararı verdim, 17 den sonra da yine o ilk mutlu-mesut günlerime dönüverdim.
İstersen sıfırdan çevirmek yerine bunları da kullanabilirsin. Üzerinde istediğin gibi değişiklik yapabilirsin. (2. sezon için bahsediyorum)
İlk sezonu da 1 ay içinde bitirmeyi hedefliyorum. Ama yine de dvd rip olması daha iyi çünkü dvd ripler sansürsüz ^^' (daha az buhar, daha çok meme olarak özetleyebilirim :p)
Kafamda sadece altyazı yapmak var açıkçası stildir, encoddur, karaokedir kasmak istemiyorum. SD yeterince vaktimi alıyor o konuda ^^.
(Eclipse in çevirisi daha anlaşılır, gg'ninki de iyi ama bazı yanlış cümleleri ben bile farkettim yani. Çok önemli şeyler değiller belki ama eclipse daha iyi bence)
Öyleyken böyle hepinize geASS'li günler.
(Bu arada ben R2 ilk bölümü çok sevmedim, (yani bağlanışı demek istiyorum) ama tabi daha her şey yeni başlıyor.)