Gönderen Konu: Code Geass R2 [NeF] [-ANF-]  (Okunma sayısı 14149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nisan 08, 2008, 06:50:27 ÖS
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Nani wo neratte tsukiaunda?
Aslında video ile birlikte vermeyi planlıyordum ama sonra fazla vakit aldığını farkettim. Yeni bölümler çıktıkça türkçe çevirileri buraya eklemeye devam edeceğim. Ayrıca ilk sezonu da oldukça hızlı bir şekilde çevirip buraya ekleyeceğim. Eğer yarın öbürgün elime sağlam bir dvdsi geçerse code geass'in tüm bölümleri encodelamayı düşünüyorum, o zaman belki daha derli toplu bir şekilde verebilirim dosyaları.

Buradaki altyazının tüm rawlarla ve uyumlu olması gerek. Ben Eclipse ve GG nin sürümlerini kullandığım için onlarla kesin uyumlu. ( Bu arada ingilizce olarak seyretmek için eclipse'i tercih edin derim, görüntü kalitesi aynı ama eclipse'in çevirileri bence daha doğru (en azından daha mantıklı))

Hem eclipsein hemde ggnin mkv versiyonlarını indirirseniz eğer yazılar soft olduğundan kolayca seyredebilirsiniz yalnız eclipse de karaoke var o yüzden açılış kapanış karaokelerinde çakışmalar olabilir. Öyleyken böyle...

İsteyen herkes bu altyazıyı istediği gibi indirebilir, izin almadan ve ad belirtmeden fansub yapımında kullanabilir.

Altyazılara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Code Geass R2 alt yazıları..
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 01:34:59 ÖS Gönderen: Plato »
何を狙って付き合うんだ

Nisan 08, 2008, 08:44:05 ÖS
Yanıtla #1
İlk sezonu [XPbI4] sürümünü göre yapsanız.Sanırım içlerinde en kalitelisi o.Seed de az çok bulunuyor.Hem de mkv softsub sürümleri.... ;)

Nisan 08, 2008, 08:55:28 ÖS
Yanıtla #2
  • Global Moderator
  • Sr. Member
İlk sezona gelince Taedium en iyisi görüntü olarak ama görüntü biraz bulanık gibi hiç sevmedim açıkçası o yüzden arıyorum (yoksa taedium dan izin de almıştım yapmak için subı)
« Son Düzenleme: Nisan 13, 2008, 01:55:22 ÖS Gönderen: zakuro »
何を狙って付き合うんだ

Nisan 08, 2008, 09:48:27 ÖS
Yanıtla #3
[XPbI4] sürümü h264 1280x720 mkv softsub yani gayet güzel...

Nisan 08, 2008, 10:40:32 ÖS
Yanıtla #4
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Bakmak lazım tabi bakmadan konuşmak istemiyorum ama anidb de upscale olduğundan bahsediyor. Bir ara indirip kontrol ederim.
何を狙って付き合うんだ

Nisan 09, 2008, 01:32:17 ÖS
Yanıtla #5
  • Full Member
en azından çevirmen olarak ad ve grup adresi olursa daha iyi olur zakuro...yani...ben mushilerde öle istedim...fikrinide saygılıyım...

Nisan 09, 2008, 05:55:13 ÖS
Yanıtla #6
  • Ziyaretçi
Sağolasın zakuro, eline, emeğine sağlık :)

Nisan 10, 2008, 12:54:31 ÖS
Yanıtla #7
tüh desene ben geç kaldım. elimde ilk sezon x264 dvd ripleri vardı. malum 2.sezon Hd olarak yayımlandığı için dvd lere muhtaç değiliz artık. Haftada 2 bölüm çıkarmayı düşünüyordum bir ilk sezon bir 2.sezondan.

özkan bilmiyorum sen ne düşünüyorsun ama ben karaokesiz 720p HD soft mkv ler düşünüyorum.(2.sezon için tabii,ilk sezon SD mkv olacak mecburen).

1440*1080 raw üzerinden ,birebir aynı olmamak kaydı ile eclipse çevirisinden faydalanmayı düşünüyorum 2.sezon için.
olurda arzu eden arkadaşlar olursa ek olarak xvid avide sunabilirim divx player meraklılarına hitaben.
Sana başarılar diliyorum umarım bu projenin bu sefer sonunu getirebiliriz. Hoş sen zero nun kıyafetinden nefret ediyordun nerden esti gene geass çalışması şaşırdım :P

Seviyorum herkesi...
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2008, 05:47:00 ÖS Gönderen: shirosaki »

Nisan 10, 2008, 04:29:01 ÖS
Yanıtla #8
  • Global Moderator
  • Sr. Member
Hehe ^^ O zamanlar da devam edecektim aslında ama sonra ben bir süre ortalardan kayboldum, döndüğümde de seni göremedim (msnimi değiştirdim, bir ara konuşalım ^^') yarım bıraktığım şeyleri de hiç sevmiyorum.

Bu arada sonunda fobimi yenip Code Geass ilk sezona devam etme kararı verdim, 17 den sonra da yine o ilk mutlu-mesut günlerime dönüverdim. 

İstersen sıfırdan çevirmek yerine bunları da kullanabilirsin. Üzerinde istediğin gibi değişiklik yapabilirsin. (2. sezon için bahsediyorum)

İlk sezonu da 1 ay içinde bitirmeyi hedefliyorum. Ama yine de dvd rip olması daha iyi çünkü dvd ripler sansürsüz ^^' (daha az buhar, daha çok meme olarak özetleyebilirim :p)

Kafamda sadece altyazı yapmak var açıkçası stildir, encoddur, karaokedir kasmak istemiyorum. SD yeterince vaktimi alıyor o konuda ^^.

(Eclipse in çevirisi daha anlaşılır, gg'ninki de iyi ama bazı yanlış cümleleri ben bile farkettim yani. Çok önemli şeyler değiller belki ama eclipse daha iyi bence)

Öyleyken böyle hepinize geASS'li günler.

(Bu arada ben R2 ilk bölümü çok sevmedim, (yani bağlanışı demek istiyorum) ama tabi daha her şey yeni başlıyor.)
« Son Düzenleme: Nisan 10, 2008, 04:32:22 ÖS Gönderen: zakuro »
何を狙って付き合うんだ

Nisan 10, 2008, 09:45:10 ÖS
Yanıtla #9
Sonunda ass yi hazırladım. Bu işde pek tecrübeli olmadığım için çok zamanımı adlı diyebilirim.Ama sonunda hazır.
(MKV 720p x264+aac 230mb) ile   (AVI 704*400 xvid+mp3 )olmak üzere 2 sürüm çıkartacağım.

tabi avi pek istediğimiz gibi sonuç vermediği için dosya boyutunu biraz büyütmek zorunda kalacağım gibi gözüküyor. 200mb etrafında bişiler.

Eğer arkadaşlarada uyuyorsa rapidshare üzerinden dağıtmak bana mantıklı geliyor.Tabi diğer her türlü öneriye açığım.

Eğerki aksilik olmaz ise her hafta bir bölüm sunmaya gayret edeceğim.

Sizleri seviyorum kalın sağlıcakla.
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2008, 04:57:58 ÖS Gönderen: shirosaki »

Nisan 11, 2008, 05:09:18 ÖS
Yanıtla #10
İlk bölümü tamamladım. Ve uploada başladım. 2 saat içerisinde linkleri geçmiş olurum.
Linkler hazır:

Rapid share linkleri:
Rapid den haz etmeyenler ise sevgili Dealen'ın web sitesinden çekebilir. Barındırma hizmeti için çok teşekkür ederim :)

229 mb HD mkv soft-sub karaokesiz.

winrar ile açmanızı tavsiye ederim 7zip sorun çıkartabiliyormuş...

Sevgili Plato'ya vermiş olduğu destekden ötürü çok teşekkür ederim :)

Zor oldu ama oldu :)

Bölüm bilgileri Anidb ye girildi. ilgilenenler kontrol edebilir.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5373

Avi olanı da bu gün içinde upload etmeye  çalışacağım.

Her türlü eleştiriye açığım;sakın acımayın :)

http://nebula64.blogspot.com/
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 08:05:45 ÖÖ Gönderen: shirosaki »

Nisan 11, 2008, 11:29:07 ÖS
Yanıtla #11
  • Ziyaretçi
TEŞEKKÜRLER; Başarının ve serinin devamı dilegiyle

Nisan 12, 2008, 12:49:19 ÖÖ
Yanıtla #12
Merhabalar....

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Avi versiyonu hazır mkv sürümde ki kadar mükemmel bir görüntü kalitesi sunabildiğimi söylemek hayalcilik olur. Ama yinede standardı yakaladım gibi.

Linkler henüz yükleme aşamasında o yüzden hemen indirmeye kalkmayın şuan saat 01:38,  03:00 gibi kullanıma hazır olacaklardır.    Rapid linklerini ise saat 9 gibi eklemiş olurum. winrar la açmanızı tavsiye ederim. dosya boyutu 179mb 704*400 xvid+mp3
Dosya bilgileri Anidb ye girildi.

Her konuda eleştiri/yardım vb kabulümdür ve saygıyla değerlendirilir.

Linkler kullanıma hazırdır.

Direkt Dload.

Rapidsahre.
Bundan sonraki bölüm linkleri CGR2HD-XX  ve CGR2SD-XX şeklinde verilecektir.
HD olan linklerim mkv versiyonu SD olan linklerim ise avi versiyonu kastetmektedir.

Sizleri seviyorum !

http://nebula64.blogspot.com/
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 08:05:57 ÖÖ Gönderen: shirosaki »

Nisan 12, 2008, 03:32:17 ÖS
Yanıtla #13
İlk sezon gelmiyor mu fansub olarak?

Nisan 12, 2008, 06:10:43 ÖS
Yanıtla #14
  • Global Moderator
  • Sr. Member
İlk sezonun altyazılarını bir ay içinde çıkaracağım. Ama video ile beraber verme niyetim yok, ama eğer shirosaki ilgilenirse böyle bir şey olabilir. Eğer olmazsa sadece altyazı olarak ilk sezonu ben vereceğim.
何を狙って付き合うんだ