Gönderen Konu: Toradora! (KaplanXEjder)  (Okunma sayısı 3271 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kasım 18, 2008, 01:16:52 ÖÖ
Yanıtla #15
  • Sr. Member
7.Bölüm

[spoiler][/spoiler]
AaBbCcÇçDdEeFfGgĞğHhIıİiJjKkLlMmNnOoÖöPpRrSsŞşTtUuÜüVvYyZz

Nisan 07, 2009, 10:30:39 ÖS
Yanıtla #16
  • Sr. Member
  Benim gibi qq grubunu inatla bekleyenler için: sitede dvdlerinden devam edeceği yazıyordu ve de öyle oldu. qq dvd kaynaklı sunumları çıkartmaya başladı. Yani başa döndüler ( Eşek herifler : p ).
AaBbCcÇçDdEeFfGgĞğHhIıİiJjKkLlMmNnOoÖöPpRrSsŞşTtUuÜüVvYyZz

Nisan 09, 2009, 09:31:25 ÖÖ
Yanıtla #17
  • Sr. Member
    • My Homepage
  Benim gibi qq grubunu inatla bekleyenler için: sitede dvdlerinden devam edeceği yazıyordu ve de öyle oldu. qq dvd kaynaklı sunumları çıkartmaya başladı. Yani başa döndüler ( Eşek herifler : p ).
Coalguys fansubun sunumlarını indirip bir çırpıda da izleyip bitirsem mi diye düşünüyordum bende. 11 bölümde bırakmıştım izlemeyi ve o gün bugünden beri kaliteli bir grubun bu seriyi devam ettirmesini bekliyordum. Şu sıralar AniYoshi grubu çevirmeye devam ediyor. Eğer kısa zaman içersinde bitirirler ise o grubun sunumlarını indirip izliyeceğim. Kısacası fazla sansürlü sahne olmadığından dolayı dvd'yi beklemeyi düşünmüyorum. Ha görüntü kalitesi için tekrar izlenir mi dvd'si orası tartışılır. Açıkcası şu 11 bölümdür beni gayet güzel sardı Toradora. Eğer geri kalan bölümlerde de beni eğlendirmeye devam ederse dvd versiyonunu bile bekleyebilirim. Olmadı ilk önce AniYoshi grubunu izler sonra boş vaktimde dvd versiyonunu izlerim. Çünkü dvd sürümlerinin çıkması uzun sürüyor. Daha R+V Capu2'nin dvdleri çıkıcakta biz izliyeceğiz. Sekirei ve Kohime'nin dvd versiyonlarıda izlemeye değerdi tabii. Ahh neyse bende dvd versiyonunun çıkmasını bekliyeyim. Nede olsa yapıcak başka işimiz yok xD *son anda sözden caymak*
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2009, 09:35:41 ÖÖ Gönderen: Qpax »